Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiende groep ondernemers die gaan voor onze onderneming. Wij staan voor zondagsrust, eerlijk handelen, verbinden en elkaar wat gunnen.

Waarom gestart?

Met meerwaarde ondernemen wordt steeds lastiger. De zondagsrust staat onder druk. Ondernemers krijg soms zelfs boetes als ze niet op zondag open gaan. Wij willen elkaar vasthouden, elkaar helpen en steunen. Ook voor een werknemer wordt het lastiger om op zondag niet te werken. Wij staan niet alleen voor elkaar, maar juist ook voor onze werknemers. Mocht onze overtuiging banen kosten, dan staan we samen sterk door vacatures te delen en advies te geven. Gelukkig zijn er nog veel consumenten die onze visie onderschrijven. Hen verbinden wij aan ondernemers die op deze manier werken. Het is onze ambitie om ondernemers, consumenten en werknemers die de zondagsrust als meerwaarde zien, aan elkaar te verbinden.

Voor wie?

Iedere ondernemer die zijn brood wil verdienen in zes dagen per week is welkom. De zondagsrust verbindt ons. Niet alleen de overtuiging bindt ons, juist ook het frisse ondernemerschap en de praktische inslag van onze leden maakt ons waardevol.

Wat doen wij?

Het is onze drive om bewustwording op gang te brengen over de meerwaarde van de zondagsrust. Wij verbinden consumenten en ondernemers. Door elkaar omzet te gunnen, blijft het in de toekomst mogelijk om de zondagsrust in ere te houden. Om hier aandacht voor te vragen zijn we zichtbaar. Zo plaatsen we advertenties, zijn we aanwezig op beurzen en laten ons gezicht zien op bijeenkomsten. Daarnaast ondersteunen we elkaar en versterken de verbinding. Een ondernemer kan een vraagstuk zo eenvoudig voorleggen aan een gelijkgestemde collega.

Wat kunt u doen?

Bent u het met ons eens? Rij dan eens een paar kilometer om en ga langs bij één van onze ondernemers. Daarmee geeft u handen en voeten aan uw visie en gunt u deze ondernemer wat omzet. Zij staan voor een goed advies en eerlijke prijs. Helpt u mee?