Wilt u een beeld krijgen van onze activiteiten? Bekijk dan onze foto’s en krijg een blik achter de schermen. Vergaderen doen we niet vaak. Maar als we het doen, zoeken we naar een gezellige en ontspannen sfeer. We bespreken de actualiteit, onze activiteiten en zorgen voor verbinding. Dat is onze corebusiness.

Veel kijkplezier!

Bijeenkomst leden

De Bewuste Meerwaarde bij Van Esseveld Geveltechniek
Een bijeenkomst van de leden van De Bewuste Meerwaarde is al een meerwaarde op zich. Alle zaken worden besproken die ons bezighouden, nieuwe evenementen die op de planning staan enz. Ook kreeg Kemp van Esseveld (eigenaar van Esseveld geveltechniek) gelegenheid om zijn bedrijf te presenteren. Leuk om een kijkje achter de schermen te nemen! Diverse afspraken met de ondernemers zijn ook deze avond weer gemaakt, dus ook in zakelijk opzicht een meerwaarde! Ook graag een keer bij een bijeenkomst aanwezig zijn? Mail ons, u bent altijd welkom als ondernemer zijnde! info@debewustemeerwaarde.nl Bekijk hieronder de foto’s voor een impressie van de bijeenkomst.

Open avond met Elbert Dijkgraaf

Op maandagavond avond heeft De Bewuste Meerwaarde een open avond georganiseerd voor ondernemers om gezamenlijk na te denken over de situatie van 6 dagen werken en de zondag als rustdag. Op deze avond heeft Tweede Kamerlid Elbert Dijkgraaf ons zeer geïnspireerd en samen met ons nagedacht over dit toch wel lastige onderwerp. We hebben allemaal gezien dat we er niet bij moeten gaan neerzitten maar juist de krachten te bundelen en ons inzetten voor dit principe.

Onderstaand vind u een impressie van deze avond.

Naar Buiten 2017

Ook dit jaar hebben een aantal ondernemers zich gepresenteerd op Naar Buiten in Barneveld. Met een prachtige, versterkende opstelling! Zo was er voor ieder wat wils! Voor de kinderen speelgoed, vader kijkt ondertussen even bij de bedrijfswagens en moeder shopt bij de leukste stands voor sfeer in huis en tuin! Door de aan één gesloten houten vloeren hebben we onze verbindende krachten weer kunnen presenteren. Namens alle standhouders van De Bewuste Meerwaarde: Hartelijk dank voor uw komst, wij zijn erg enthousiast over deze beurs! Geniet nog even na van de foto’s hieronder!

Naar Buiten 2016

Van 3 t/m 6 augustus hebben de ondernemers van De Bewuste Meerwaarde zich gepresenteerd op de Naar Buiten beurs 2016 in Barneveld. Het waren 4 zeer geslaagde dagen waarin we veel contacten gelegd hebben een goede samenwerking hebben gehad en veel mensen te woord konden staan! Onderstaand een impressie van de sfeer bij De Bewuste Meerwaarde. Veel kijkplezier!

Veiling Woord & Daad i.s.m. Regio ondernemers Barneveld

Tijdens de Naar Buiten beurs hebben we iedere dag een veiling gehouden in samenwerking met de regio ondernemers Barneveld. De gehele opbrengst hiervan is naar Woord en Daad gegaan! Allen die hieraan meegedaan hebben nogmaals bedankt! Onderstaand een impressie van de veiling!

Opbouw beurs Naar Buiten 2016

Inmiddels zijn alle ondernemers van De Bewuste Meerwaarde druk bezig om een tent te maken waar we ons presenteren! U kunt ons vast niet missen! Vanaf woensdagmorgen 10:00 bent u van harte welkom bij ons! Uiteraard staat er wat voor u te wachten! Heb jij de kleurplaat al gemaakt? Misschien win je een skelter! Klik hier om de kleurplaat te downloaden!

Open dagen bij TOP buitenspeelgoed

Op 29 en 30 april waren er open dagen bij TOP buitenspeelgoed. Op deze open dagen werd een jubileum gevierd en waren er veel kortingen met betrekking tot het jubileum! Het waren 2 geweldig succesvolle dagen waarin voor iedereen wat wils was! Onderstaand een indruk…

Open dag bij De Bruine Meren

Op 27 april, koningsdag was er bij De Bruine Meren een open dag. Op deze open dag die elk jaar is wordt er gestart met de verkoop van de eenjarige planten die uit eigen kwekerij komen. Naast de planten is het tevens een gezellig dagje uit voor het hele gezin! Ondernemers van De Bewuste Meerwaarde waren aanwezig op deze dag om zo elkaar te versterken. We kijken dan ook samen terug op een geweldig geslaagde dag! Uiteraard zijn er weer foto’s gemaakt door Pitstop fotografie en vormgeving! Onderstaand een indruk…

Cursusavond Lunteren

Bij Mastenbroek auto’s in Lunteren hebben we als ondernemers een cursus verkoop- communicatietraining gekregen van Rebel Opleiding en Advies. Dit hebben wij als ondernemers als zeer prettig ervaren met name voor de communicatie tussen verkoper en klant en als bedrijfsleider richting personeel. Zeer leerzaam en ook zeker een meerwaarde voor ons als ondernemers! Op deze manier helpen wij elkaar ook sterker te maken en bindt dit in de onderlinge samenwerking. Uiteraard zijn de foto’s gemaakt door Pitstop fotografie en vormgeving. Onderstaand een indruk…

Vergadering Veenendaal

Bij autobedrijf van Leeuwen hebben we een vergadering gehouden. We hebben daar een aantal zaken besproken en elkaar weer bijgepraat. Uiteraard werden we optimaal voorzien van een maaltijd en hebben we uitgebreid de bedrijfsactiviteiten van autobedrijf van Leeuwen kunnen bekijken. Foto’s zijn uiteraard gemaakt door Pitstop fotografie en vormgeving. Onderstaand een indruk…