van Esseveld

Dienstverlenend afgestemd op de praktijk! Dat is Van Esseveld Geveltechniek uit Elst Ut. en Loosdrecht! Als familiebedrijf gevestigd in het midden van het land met ruim 26 werknemers maken wij van elk project een droomplaatje. Met onze eigen monteurs zorgen wij voor een uitstekende montage, niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op onze montage!

Wij leveren alles voor uw gevel (met uitzondering van de gevelmuur): van hor tot veranda, van voordeur tot kozijn.

Ramen-deuren-kozijnen

Wij hebben ons gespecialiseerd in geveltechnische oplossingen van aluminium, kunststof en houten kozijnen in de hoogste kwaliteitsklasse met 15 jaar garantie! Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Gayko: een zeer vooruitstrevend Duits merk. Goede isolatie, luchtdichte aansluiting en hoogwaardig in veiligheid (SKG klasse 3). ‘Gayko is van hetzelfde kaliber als Volkswagen, maar dan zonder sjoemelsoftware!’.
Daarnaast hebben wij een eigen productie van hoogwaardige aluminium kozijnen van het merk Alu-K en Aliplast voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Aluminium kozijnen zijn leverbaar in veel kleuren en passen in bijna iedere woning!

Serres-tuinkamers

Meer licht, meer ruimte, meer levensvreugde: een serre of tuinkamer is een ideale mogelijkheid om uw woonkamer uit te bouwen! Met de vele design- en ontwerpmogelijkheden creëert u een serre geheel naar eigen wens!

Ruime dakkapellen

Onze prefab dakkapellen worden binnen 1 dag geplaatst door onze eigen monteurs. Uw dakkapel wordt met de meeste duurzame materialen gemaakt in eigen werkplaats en ‘kant-en-klaar’ bij u op het dak geplaatst.

Zonweringen

Op het gebied van zonwering zijn er vele mogelijkheden, om er maar enkele te noemen: knikarmschermen, screens, uitvalschermen, markiezen. Kom even langs in onze showroom en maak uw keuze!

Van Esseveld Geveltechniek is gevestigd in zowel Elst Ut als in Loosdrecht. Zien en ervaren wat wij bedoelen met vakwerk? Kom langs in onze ruim opgezette showroom, van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 – 16:00 uur. De koffie staat klaar! Of bel even voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

Contactgegevens:

van Esseveld Geveltechniek v.o.f.
Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Utr)
Tel: 0318-472114

Bekijk de website van van Esseveld Geveltechniek! Klik hier!