Refizium

Als ondernemer houdt u van uitdagingen, daar bent u ondernemer voor. Maar in de 21e eeuw komen er wel veel (en heel verschillende!) vragen op u af. Klanten, leveranciers, medewerkers, de overheid…, iedereen verwacht van u en uw organisatie een goed onderbouwd antwoord en een doordacht beleid. Gelukkig staan onze relaties er wat dat betreft niet alleen voor.

We beschikken over de parate kennis en brede expertise van gedreven adviseurs. We hebben een enthousiast team van medewerkers met ieder hun eigen kennis en kunde. Samen kunnen we u zo optimaal van dienst zijn. Wij zijn specialisten die niet langs de kant blijven staan, maar proactief aanwezig zijn binnen bedrijven. Die niet vanaf de wal adviezen roepen, maar aan boord gaan en hands-on bedrijven verder helpen bij het bepalen én behalen doelen.

Inderdaad, we zijn het liefst op locatie bij opdrachtgevers. Aan boord bij de klant zogezegd. Daar zien, horen en ervaren we immers meer. En dat geeft ons input om u van waardevolle adviezen te voorzien, die verder gaan dan kale cijfers.

Spreekt onze werkwijze u aan en mogen we een kijkje nemen in uw bedrijf? Nodig ons uit voor een gratis Refizie.

Contactgegevens:

Refizium Barneveld
Anthonie Fokkerstraat 49-d
3772 MP Barneveld
Tel: 0337 630 530

Refizium Gorinchem
Papland 19-i
4206 CK Gorinchem
Tel: 0183 74 50 75

Bezoek ook de website van Refizium! Klik hier!