Erdee Media Groep

Het Reformatorisch Dagblad verscheen voor het eerst in 1971. De exploitatie van dit dagblad is de belangrijkste activiteit van Erdee Media Groep. Het Reformatorisch Dagblad profileert zich als een kwaliteitskrant voor de gereformeerde gezindte. Hoewel de papieren krant nog steeds een prominente plaats inneemt, worden voor het Reformatorisch Dagblad andere kanalen als internet en mobiel ook steeds belangrijker.

Leeftijd

De lezers zijn relatief jong. Het percentage jonge mensen ligt hoger dan het landelijk gemiddelde. Het RD heeft de jongste lezers van alle dagbladen in Nederland

Kinderen per huishouden

Bij meer dan 60 procent van de huishoudens die het Reformatorisch Dagblad bereikt zijn 1 of meer kinderen in het huishouden. Huishoudens met 4 of meer kinderen, vergeleken met de Nederlandse gemiddelde, komen onder de lezers van het RD bijna 10x vaker voor.

Wonen

De lezer van het RD is veel vaker dan gemiddeld eigenaar een woning. Ook woont hij/zij veel vaker dan gemiddeld in een vrijstaand huis.

Advertentie

Wilt u meer weten en ook in beeld komen bij deze unieke doelgroep? Neem gerust contact op met onze media-adviseur Peter Kok! pkok@erdee.nl of 0613349186

Contactgegevens:

Erdee Media Groep
Postbus 613
7300 AP Apeldoorn
Tel: 055-5390222

Bezoek de website van Erdee Media Groep: klik hier!