W E L K OM

… bij De Koning Financieel Advies!

In het leven zijn er vele momenten waar er behoefte is aan een adviseur, die je kent en naar je luistert. Maar ook een adviseur die (alert) meedenkt en oplossingen aandraagt en ook bereid is met je van gedachten te wisselen over bepaalde zaken. Maar waar je ook gewoon ouderwets zonder afspraak binnen kunt lopen en kunt aanschuiven onder het genot van een bak koffie of een kopje thee! Maar met hetzelfde gemak schuiven wij graag bij u thuis aan!

Het invullen van uw wensen is meer dan een zogenaamde “scherpe” premie of  rente, althans zo staan wij in onze dienstverlening richting onze klanten.

Wij staan u graag terzijde of u nu een particuliere of zakelijke klant bent; passie en ervaring zijn onze drijfveren om een klantrelatie op te bouwen. En denken in oplossingen! Maar als een andere keuze beter is, dan zullen wij u dat ook zeker vertellen! Is uw interesse gewekt? Heeft u behoefte aan een goed gesprek onder het genot van een bak koffie? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor aan de Kauwenhoven 31-a te Lunteren waar een team van enthousiaste medewerkers voor u klaarstaan!

 

T. 0318-724040
Openingstijden elke werkdag van 08:30u t/m 17:00u.